Жодних домовленостей немає: «МакДональдс» відповів Луцькраді

4
1
Жодних домовленостей немає: «МакДональдс» відповів Луцькраді
У Луцькій міській раді опублікували відповідь на звернення міськради до компанії «МакДональдс Юкрейн ЛТД» щодо відкриття закладу у Луцьку.

У відповіді йдеться, що Луцьк є одним із перспективних міст, однак жодних домовленостей нині немає, - пише Конкурент.

До слова, самого тексту звернення не опубліковано, лише відповідь.

Незважаючи на відсутність офіційних домовленостей, переговори вели. Зокрема, це підтверджував колишній заступник міського голови Тарас Яковлев.

Відомо, що компанія тоді розглядала ділянку на розі проспекту Грушевського та вулиці Стрілецької. Цю землю мали виставити на аукціон, а інвестори боротися за право вести на ній бізнес, зокрема, будувати заклад. Виручені кошти пішли би до бюджету міста.

Однак депутати ухвалили рішення, аби на цій ділянці був Сквер авіаторів. Його там мали би облагородити, втім поки що цього не сталося. Лобіював це питання представник Організації волинських авіалюбителів Ілля Сметанін.

До слова, він засвітився у скандалі щодо поїздки делегації від України у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у вас тєкст склєілся)
смєтанін вєлікоє зло, он куди дотяглися його підступні щупальця)
Відповісти
А що на цілий Луцьк вже більше немає шматка землі,крім того кутка? Вже все розікрали? Якщо на стадіоні 21 школи збудували будинок, то, що заважає вліпити Макдональдс під міськрадою. І хай там скрізь стаканчики і коробки валяються.
Відповісти
землі повно, але вони хотіли той. он напроти того скверу, де піцерія, поруч продається 6 соток землі. беріть. робіть Мак на три поверхи, можна втиснути. в нас місто невелике, нам більше не треба) місце хороше)))
Відповісти
Тут на Грушевського людям бидла з Версаля вистачає.
І взагалі бидла.
Не встигли в арках бруківку пошліфувати, вже понасцикали у всі кутки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні