--> Чи буде Макдональдз у Луцьку? ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи буде Макдональдз у Луцьку? ВІДЕО

3
5
Чи буде Макдональдз у Луцьку? ВІДЕО
Залучення інвестицій, створення робочих місць та відкриття МакДональдзу у Луцьку – теми, які обговорювали лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський та депутатка міської ради Алла Надточій, відповідаючи на питання лучан.



Так, модераторка спілкування Галина Падалко пригадала, що кілька років тому в обласному центрі могли відкрити МакДональдз. Проте через ряд причин цього так і не сталося, а землю, де планував розміститися всесвітньо відомий заклад харчування, виділили під облаштування скверу.

“Це було дискусійне питання. Мабуть, ми докладемо максимум зусиль для того, щоб завести такі компанії в наше місто, аби вони могли працювати, розвиваючи навіть туризм”, – натомість зазначила Алла Надточій.



Разом із цим Андрій Покровський наголосив на необхідності максимального захисту внутрішніх інвесторів та потребі створення умов для залучення зовнішніх вливань в економіку міста:

"Можливо не всі розуміють наскільки це важливо, але як бізнесмен з 20-річним стажем знаю, що весь світ бореться за зовнішніх інвесторів. Держави конкурують, аби інвестор заходив і гроші “затікали” в економіку, оскільки тоді країна здобуває певні результати і піднімається по рейтингу серед інших".



На його думку, потрібно зробити все, аби іноземці привозили свої кошти в Луцьк, відкриваючи тут власний бізнес та надаючи людям можливість гідно працювати.



Своєю чергою Алла Надточій вважає, що завдяки об'єднанню Луцька з прилеглими селами, з'явиться більше можливостей для приваблення інвесторів:

"У нас на сьогоднішній день буде можливість співпрацювати із приєднаними до Луцька громадами і розуміти, що вони хочуть на своїх землях, і що ми можемо запропонувати зовнішньому інвестору".

"Нам все вдасться, якщо ми залучимо сюди нових інвесторів. Створення нових робочих місць – це пріоритет, це найперше, над чим ми повинні працювати. Від цього будуть залежати наші податки і бюджет: що ми можемо розвивати та куди вкладати ці кошти. Ми над цим готові працювати", – резюмувала Надточій.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І всі іноземці прямо хлинуть в Луцьк бо у ньому з'явився МакДональдс?
Відповісти
Може спочатку в центрі хоча б туалет відкрити?
Відповісти
та ви пройдіться пішки по старому місту! там все лущиться і в гидотних графіті!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні