--> Лучани, які засвітилися у Росії, мають зв'язки з УКРОПом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани, які засвітилися у Росії, мають зв'язки з УКРОПом

9
-3
Лучани, які засвітилися у Росії, мають зв'язки з УКРОПом
Деякі з лучан, які їздили на "Форум переможців" у Брянськ, мають стосунок до політичної партії "УКРОП".

Міжнародний форум Переможців у російському місті був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

Олександр Волянюк

Волянюк відомий у Луцьку як очільник громадської ради при голові Волинської ОДА, колишній прес-секретар громадського формування «Варта порядку» та член політичної партії «УКРОП».

У 2015 році Олександр Волянюк балотувався від цієї політичної сили у депутати Луцької міської ради. Більше того, формування «Варта порядку» знане у Луцьку як «кишенькова» армія голови Волиньради, головного волинського «укропівця» Ігоря Палиці, який і фінансує формування. Щоправда, досі журналісти-розслідувачі так і не змогли допроситися у представників «Варти порядку» інформації про джерела фінансування.

Ольга Саган

Саган – голова громадської організації «Центр міжкультурних комунікацій» (кол. «Російський культурний центр ім. В.Черномирдіна»). Минулоріч восени її викрили на співпраці з російськими спецслужбами. А вже у грудні 2017 року громадське формування "Національні Дружини Волинь" та політична партія "Національний корпус" зверталися до правоохоронців з проханням розібратись із російською пропагандою на Волині, у тому числі – із Саган. Причина такого звернення - причетність, на переконання активістів, Ольги Саган до показу у Луцьку радянського фільму про авіацію «Право на крила». До слова, саме Саган, людина, яку правоохоронці вже викривали на співпраці з ворожими спецслужбами, за інформацією власних джерел Інформаційного агентства ВолиньPost, і очолювала делегацію у Брянську.

Ілля Сметанін

От, власне, і про авіацію. Ілля Сметанін – співзасновник організації Волинських авіалюбителів, артист Волинської філармонії. Саме він був одним з двох головних ініціаторів показу у Луцьку скандального фільму про доблесних радянських пілотів. Більше того, у день показу (а то було 25 листопада) на усіх телеекранах України була жалобна свічка пам’яті. Бо 25 листопада – День пам’яті жертв голодоморів та репресій. День вшанування тих українців, чиї життя згоріли у жорнах радянської системи. Відомо, що Ілля Сметанін дістав скандальну стріку з Держтелерадіофонду Росії, заплативши за це ще й чималі кошти.

Більше того, під час дискусії навколо «МакДональдсу» у Луцьку Ілля Сметанін теж не залишився осторонь. Він заявив, що «МакДональдсу» не місце на на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського. Мовляв, там має бути сквер авіаторів. Таку ж позицію тоді відстоював і «УКРОП», залишаючи місто без суттєвої інвестиції.

Валерій Корпач

Корпач – член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9. Він – «протеже» «УКРОПУ» у виконкомі і про це політична сила заявляла відкрито. Бо саме депутат від фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Петро Бойко запропонував включити до складу виконавчого комітету Луцької міської ради представника «чи найчисельнішої громадської організації «Ради голів правлінь ОСББ Луцька». Мовляв, тодішній представник ОСББ у виконкомі Роман Бондарук не виконував своїх обов’язків належним чином.

Олександр Булавін

Олександр Булавін – голова Волинської обласної організації ветеранів України. Здавалося б, до політики – аж ніяк не причетний, до «УКРОПУ» – й поготів. Утім, не все так просто. Сам Булавін під час урочистого пленарного засідання з нагоди 30-річчя діяльності організації розповів, що (цитуємо сайт Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом») «важко було б провадити діяльність, якби не допомога благодійників і спонсорів. Одним із таких є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який від самого початку роботи підтримував ветеранів у проведенні різноманітних заходів».

Зауважимо також, що активним учасником і своєрідним «рупором» від української делегації на кремлівському форумі був український журналіст Володимир Скачко, відомий публікаціями антиукраїнського характеру. Зокрема, чимало його публікацій – на сайтах «Русское Агентство Новостей» і «Антифашист».

За дивним збігом обставин одразу ж після приїзду волинян з кремлівського форуму напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Ковелі осквернили пам'ятник «Невідомому солдату». Не у компетенції журналістів проводити паралелі між цими явищами. Тож вважаємо, що обов’язок відповідних структур – з’ясувати деталі поїздки до країни-агресора та дати оцінку діям її учасників, а завдання кожного волинянина – проаналізувати загрозу таких «засланих козачків» не лише для області, але й для цілісності та суверенітету держави загалом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сепаратизмом смердить,а СБУ і вусом не веде,напевне чекають подій як в Одесі на куликовому полі!!!!
Відповісти
а що ви хочете від тих кагебістів ?
Відповісти
це просто ахрєнєнно, рібята, вітаю, ви докотились до публічного доносу та стукацтва))
знімаю шляпу, кружевні трусєля та чепчик і кидаю все за млин (швейцарсько-путінський), ви неймовірні)
==Тож вважаємо, що обов’язок відповідних структур – з’ясувати деталі поїздки до країни-агресора та дати оцінку діям її учасників, а завдання кожного волинянина – проаналізувати загрозу таких «засланих козачків» не лише для області, але й для цілісності та суверенітету держави загалом. ==
Відповісти
викриття колабораціонізму з рашистами - це доноси і стукацтво ?
Відповісти
на голову,то тп
Відповісти
І тобою,недобитку кацапський,займуться.Щось вони «гальмують».Ти вже не на один термін тут понаписував
Відповісти
вєсті з полєй, брате?
так, це стукацтво, причому помийного гатунку.
експертну думку редакції ніхто не питав. до того ж не підписалися.
на листах публічного засудження має бути чітко - такий, така, таке, підпис, спільне фото на пам'ять. потім, по мірі обставин, вирізати по черзі набуття статусу "враг народа" зайві обличчя у фотошопі. раніше це чорнилом робили. за їхніх папередників.
Відповісти
ти кого лякаєш немитою дупою? ви надто тупі, щоб когось посадити.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-lipni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/reyestraciya-v-repozitarij-pidruchnikiv-dlya-9-klasu-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-zhovten-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-berezen-2017-roku-v-ukra%d1%97ni-2.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/yak-vidpochivayemo-na-novij-rik-2017-v-ukraini.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні