«МакДональдсу» не буде: луцькі депутати проголосували за Сквер авіаторів

11
-3
«МакДональдсу» не буде: луцькі депутати проголосували за Сквер авіаторів
У Луцьку депутати міської ради не дозволили виставити на аукціон земельну ділянку, яку розглядали інвестори МакДональдсу. На цьому місці планують облаштувати Сквер авіаторів.

Про це стало відомо 28 лютого під час сесії Луцької міської ради.

Луцькі депутати визначили межі скверу на проспекті Президента Грушевського. Тим самим вони зробили неможливим продаж цієї ділянки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Масова бійка зірвала сесію Луцькради. ВІДЕО

На перехресті проспекту Президента Грушевського та вулиці Стрілецькій планують облаштувати Сквер авіаторів. За це проголосували 22 депутати.

Зауважимо, голосували обранці громади за це рішення під гучну музику. Таким чином депутати-опозиціонери вимагають оголосити перерву у сесії і врешті зняти з порядку денного питання про виділення забудовнику майже гектара землі на вулиці Рівненській.

Нагадаємо, за словами екс-заступника міського голови Тараса Яковлева, саме цю ділянку інвестори розглядали для відкриття ресторану МакДональдс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
22 депутати з 45. це ж мало, ні?
проголошуйте жалобу за маком.
Відповісти
Як і МАК так само там непотрібний і сквер авіаторів
Відповісти
І ще 20 років будуть сквер робити, то грошей не вистачає, то мозгів.
Відповісти
буде де собак вигулювати та бухати)))
Відповісти
На створення міського сквера можна гроші непогані в карман привласити...а з мак що візьмеш....молодці деградуймо в корупціі далі.
Відповісти
Огидно читати за ці маніпуляції з нещасним сквером, ніби на ньому зійшовся світ Макдональдсу. Якщо інвесторам буде рентабелно працювати в Луцьку, на даний час може знайтись в місті сто таких ділянок.
Це був варіат Покровському і К. відтяпати черговий лакомий кусок, але пока ніби невдалась і Андрій займається маніпуляціями граючи на вподобаннях любителів пожерти.
Навіщо повязувати Макдональдс з туристами це маразм.
Відповісти
мізків у влади на третій варіант не вистачило. якщо не мак, то бек ін совок: "да здраствуєт сквєр Авіаторов, алєя Асєнізаторов, парк Мєханізаторов, ура, таваріщі! ...а вмєста сєрца пламєнний мотор". і людоньки наші хиляться то в бік совка й рашки, то в бік євроколгоспу. плачевненько.
Відповісти
А тепер давайте логічно подумаємо щодо цього скверу. Авіалюбителі кажуть, що то данина пам'яті пілотам двох світових воєн, які місцем базування та бойовим шляхом були пов'язані з нашим містом. Серед перелічених персоналій - льотчики царської імперської, кайзерівської німецької, польської та совєтської авіацій. Згадати у краєзнавчому та військово-історичному музеях їх всіх можна, але сквер як данина пам'яті військовим авіаторам чужих країн, країн, під окупацією яких у різні часи знаходилась наша Волинь, наш Луцьк, наша Україна. ДАНИНА ПАМ'ЯТІ ОКУПАЦІЙНИМ АРМІЯМ, які мали нагоду базуватися в Луцьку. ВДУМАЙТЕСЬ! Навіть беручи до уваги, що тих арміях воювали наші співвітчизники. Нам що, знову нав'язують "спільну" чи "братню" історію з кимось? Ну то давайте за такою логікою поставте меморіальні дошки чи назвіть сквери в честь монголо-татарських ординців - теж бували в цих краях колись, базувалися, так би мовити. Чому ні? Депутати, увімкніть мізки, чи що там у вас замість них!
Відповісти
Іменем Української авіації - ще куди не йшло. Без нав'язливих згадок про окупаційні армії та прив'язування української авіації до цих армій. Сучасні українські військові пілоти по-вашому спадкоємці Арцеулова, Ріхтгофена, льотчиці-доньки Пілсудського чи совєтської авіації? Якщо так не терпиться з авіаційним сквером, то давайте хоча б без совоччини.
Відповісти
а ще у "плеяді" льотчиків сучасності, пов'язаних з Луцьком у документі цих "авіалюбителів" фігурують "заслужений льотчик та герой Російської Федерації" (останній - Трєгубєнков, зараз депутатом у Астраханській області). На хвилиночку - держави-агресора. нормально так? то і в честь них сквер? кого славите, авіадолбителі? ви там, атставнікі-ахвіцери-рассєянє, взагалі нюх втратили на чолі з різними левчуками-смєтаніними??
Відповісти
Вітаю рішення депутатів. Останнім часом тільки й роблять тут на районі, що пробують впихнути на кожному п'ятаку доїльну будівлю. Прошу ще прикрити пивнуху біля дитячої бібліотеки та гральні автомати справа від неї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні