«МакДональдз» планує з'явитися у Луцьку вже цього року: розповіли, де саме

6
2
«МакДональдз» планує з'явитися у Луцьку вже цього року: розповіли, де саме
Сьогодні, 30 березня, відбулася пресконференція МакДональдз «Результати 2020 та інвестиції у 2021 році. Ключові напрями і розвиток регіонів».

У 2021 році МакДональдз фокусується на розвитку регіонів і відкритті більше 10 нових закладів. Зокрема, компанія зацікавлена у пошуку локацій під ресторани у Харкові, Чернівцях, Ужгороді, Одесі, Дніпрі, Львові і планує відкривати новий заклад у Запоріжжі, Луцьку, Хмельницькому і Білій Церкві.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Наразі компанія налічує 98 ресторанів у 21 місті по всій Україні. У планах МакДональдз на 2021 рік – майже 42 млн доларів США інвестицій і подальший активний розвиток у регіонах.

У 2021 році МакДональдз пришвидшує розвиток, зосереджуючись на інвестиціях у місцеві громади. Вперше ресторани відкриють у таких містах, як Івано-Франківськ, Біла Церква, Луцьк та Хмельницький.

Для ефективного розвитку нам потрібен відкритий діалог з місцевими органами влади, з громадами. За останні 20 років ми інвестували майже 300 млн доларів США в Україну, і зацікавлені продовжувати та пришвидшувати інвестувати у тих місцевостях, де є запит від місцевої влади та громади та надійна інфраструктура комунальних послуг», – зазначила Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка МакДональдз Україна.

Вибір розташування майбутнього ресторану залежить від декількох критеріїв. По-перше, компанію цікавлять локації з великим потоком людей у містах з населенням понад 200 000, наприклад, на перетині центральних вулиць міста. По-друге, майданчик має бути зручним з точки зору доступу як пішоходів, так і авто. По-третє, площа ділянки має бути достатньою для встановлення всіх каналів продажів: тобто має включати можливість побудови зали, тераси, МакДрайву, експрес-вікна та спеціальних вікон для доставки”, – прокоментував Віталій Стефурак, директор з розвитку МакДональдз Україна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іастфуд
Відповісти
З таким розмахом як у них то хіба що за містом таке можна побудувати.
Відповісти
А потім - виразки, камні, геморої. Люди - харчуватись потрібно ВДОМА власноруч приготованою їжею, а не пластиковим лайном!
Відповісти
ну так і роби, правильний ти наш
Відповісти
до Арафат.
І бажано халяльним.
Відповісти
Та мені пофігу ваше здоров'я та ваші вподобання - хоч тирсу їжте - ваш вибір. Чому прогресом вважаються тенденції, що шкодять людині? Мак/дональдс - мак/дональдс і всі як подуріли навколо нього. Розробіть ресторан НОРМАЛЬНОГО харчування, де дійсно можна поїсти, а не напхатися. Гарний приклад - Пузата Хата - і швидко і комплексно. А в дональдсах я перших страв якось не спостерігав. Зрештою в любій шкільній їдальні ви можете недорого і якісно пообідати. В плані привабливості Луцька - мак має право бути, в плані користі для лучан - сумнівно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні