«В цих феєричних немає совісті»: на виборах до Торчинської ОТГ - порушення

3
-4
 «В цих феєричних немає совісті»: на виборах до Торчинської ОТГ - порушення
На виборах депутатів та голови ОТГ у Торчинській об’єднаній територіальній громаді виявили порушення.

Про це написав Володимир Кравценюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"До уваги ЗМІ та громадськості. В цих феєричних немає совісті. Порушення виборчого законодавства. Прохання поліцію прореагувати. Село Садів. Торчинська ОТГ.", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вибори у Торчинській громаді: проголосувало 25% волинян

Нагадаємо, до Торчинської об’єднаної територіальної громади ввійшло десять населених пунктів: Торчин, Білосток, Горзвин, Буяни, Усичі, Усичівські Будки, Веселе, Верхи, Садів, Кошів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в чому саме полягає порушення, проінформуйте.
Відповісти
Тупий,чи дурня включив? На фото все зрозуміло.Не хватає тільки личика "фаворитки" в президенти фрау Юлії.
Відповісти
Я не була великим прихильником партії "Батьківщина". Але вона викликАла у мене повагу до того часу, як у нашому селищі відбулись вибори до ОТГ. Таких "технологій" ще ні одні вибори не бачили. Передвиборчий процес розпочався ще перед Пасхою. Кандидати у депутати розносили пакети з продуктами по домівках та організаціях. По декілька раз приходили на приватні двори, мало не падали на коліна, просити щоб голосували саме за них. Це те, що я бачила особисто. Подейкують, що підкуплювали малозабезпечених , даючи по 200, 300, 500 грн (залежно від лекторату) селище у нас на 4000 виборців, всі як на долоні : знайомі, колеги, рідня. На одній дільниці замість бюлетнів округу №5 видали бюлетні по округу № 3, за іронією долі права голосу були позбавлені мої батьки . В чому партія Батьківщина молодець, це те, що підбирає в команду "лідерів", про таких кажуть "по трупах підуть" . Я глибоко, глибоко розчарована. І не тільки я, більшість місцевих. Удача на наступних виборах цій партії не завадить. Гидко і боляче. Ні гречка, ні війна, нічого людей не навчило.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні