«Протестуєш проти 8 березня - пали паспорт», - луцька поетеса тролить борців зі святом

10
3
«Протестуєш проти 8 березня - пали паспорт», - луцька поетеса тролить борців зі святом
Луцька поетеса Лєна Шторм жартує з борців проти святкування Міжнародного жіночого дня - 8 березня. Вона пропонує флешмоб "Спали паспорт".

"Не встигли всі втихомиритися на тему дня армії окупанта, як до аналогічного свята намагаються одним махом приєднати 8 березня", - пише вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відтак вона пропонує зпустити флешмоб "Спали паспорт".

"Відчуйте рівень правосуб'єктності, який жінка мала до досягнення рівноправства. Боретесь з днем - боріться з суттю. А шо? До того жінкам паспортів не давали, і вони записувалися лиш одною графою в паспорт чоловіка.

Спаліть паспорт - і не ходіть на вибори, не влаштовуйтесь на роботу. Сидіти вдома у повній залежності ви можете й без паспорта", - з сарказмом пише вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
8 березня має бути робочим днем. Хто хоче, нехай бере вихідний за свій рахунок та святкує.
Відповісти
А ви жінок запитали чи окрім совєтів вже нічого не бачите дурниці вихідного і то шкода мужики до панів вам як до Євросоюзу
Відповісти
Якщо жінка хоче правовладдя хай на рівні чоловіків виконують роботу.Кладуть асфальт, калатають бетон
Відповісти
Ок. А ви на своєму горбу будете сім"ю тянути і дітей виховувати, + на роботу ще ходити "не важку з ваших слів"... а те як мужики асфальт кладуть, то з виду дуже перетруждаються... того і асфальт такий 2цілий" як клауть
Відповісти
хто то така?
Відповісти
Шановна пані, ну що то за свято? Краще б той вихідний забрали , а повернули друге травня. Тоді тепла і два вихідних підряд - це так круто, а ще коли прифартовує,то і 4 вихідних, коли додається субота і неділя, Все кругом цвіте, можна махнути у міні-подорож. А то дадуть три тюльпани в кращому випадку і грамоту.
Відповісти
А нахуй тоді треба 25 грудня вихідним? Раньше без фартування завжди 3-4 дні вихідних було.
Відповісти
Не розумію чого це я маю палити свого паспорта. Бо я маю власну думку? Мені не подобається святкування 8 березня. День матері - я розумію. Якесь професійне свято - теж. А міжнародний жіночий день мені не зрозумілий. Ще й "увага" один день на рік виглядає як знущання. Повага, якщо вона є, має бути завжди. А якщо її нема...
Відповісти
Ну да, конечно, а как на счет женщин, которые не стали матерями, для них праздник не нужен?Приятно, когда всех женщин поздравляют независимо от их возраста и статуса
Відповісти
Не бачу нічого поганого в святкуванні 8березня! А той хто проти цього свята з чоловічого боку -- той просто грьобаний жмот і не хоче купувати подарунки або якщо це жіноча стать то це "та -кого ніхто не вітає" співчуваю і тим і іншим, адже завжди приємно робити подарунки і так само приймати! І якщо в нас є можливість на же одне свято і вихідний то це дуже чудово! Якщо жінкам котрі проти 8 березня щось не подобається то це із проблеми , скоріш за все в них щось не впорядкування з психікою або вони не такі вже й жінки . Сидіть і дивіться як інші жінки радіють від букетів і подарунків! Заздріть мовчки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні