2018-й – рік Біма: у Луцьку виготовили креативну ялинку. ФОТО

1
1
2018-й – рік Біма: у Луцьку виготовили креативну ялинку. ФОТО
У Луцьку в арт-галереї Спілки художників виготовили ялинку-інсталяцію, яка "розповідає" все про життя місцевого пса Біма.

Про це повідомив у Фейсбуці фотограф Віктор Чухрай.

"До Нового року і конкурсу на найкращу креативну ялинку у Луцьку ми виготовили інсталяцію в арт-галереї Спілки художників: 2018 рік - рік БІМа!

Все по феншую і східному календарю! Точно такої ялинки немає ніде у цілому світі! Там є все про життя і "поневіряння" Бімчика на вулиці Лесі Українки, про участь у виставкових проектах і навіть клята "Ласка" (комунальне підприємствоу образі "ой леле, шо я наробила" у виконанні нашого відомого скульптора Миколи Голованя!

Заходьте, любуйтесь і з Роком Бімчика вас!" - зазначив у дописі фотограф.

Як видно із фото, ялинка прикрашена численними фото із життя Біма. Є також і скульптури.



Нагадаємо, Біма забрали до притулку, бо на нього поскаржились люди, дехто навіть грозився отруїти пса. Згодом його прилаштували у родину, яка живе біля Луцька. Свого часу у сім’ї був дуже схожий пес, але він увтік. Сумували за улюбленцем усі – і дорослі, й діти, тому власне сім’я і наважилась на те, щоб взяти Біма.

Варто додати, що провідати Біма у новій родині поїхала ціла делегація з мерії Луцька – двоє заступників луцького міського голови разом з директором комунального підприємства «Ласка», за що їх потролили користувачі Фейсбуку.
Теги: бім
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДУЖЕ ОРИГІНАЛЬНА ЯЛИНКА!АЛЕ,СЛАВА БОГУ,БІМЧИК У СИМ,І
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні