Як живе у новій сім’ї луцький пес Бім. ВІДЕО

2
-3
Як живе у новій сім’ї луцький пес Бім. ВІДЕО
Чорно-білий пес на ім’я Бім зустрічає непроханих гостей гучним гавкотом. Нині він – справжній охоронець свого дому, що у місті Ківерці.

Хоча ще кілька місяців тому собаку називали не інакше, як символом вулиці Лесі Українки у Луцьку, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Він кілька років поспіль жив біля кавового вагончика у центрі міста, ходив на мистецькі заходи, позував фотографам і був героєм численних публікацій у ЗМІ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Жив-був Бім: історія луцького Хатіко з вулиці Лесі Українки

Попри критику містян, пса з вулиці забрали і прилаштували у сім’ю. Хоч там він живе лише кілька місяців, своїх господарів справно охороняє.

«Він гавкає на чужих. На тих, кого не знає. Відчуває себе хазяїном повноцінним. Але ще нікого не кусав», - розповідає господарка Біма Юлія Мартинчук.
Біма у новій сім'ї люблять
Біма у новій сім'ї люблять

Найбільше, каже Юлія, пес любить семирічного Іллю та шестирічного Назара. З ними він і грається, і гуляє.

Прив’язують собаку рідко. Лише, коли хтось чужий приходить додому. Аби не вкусив. А більшість часу він бігає подвір’ям вільно, ночує у буді. Взимку навіть жив у хаті.

«Ми ходимо на стадіон, то він там себе поводить, як мале щеня. Він там так грається – і м’ячики гонить, і з хлопцями бігає, і чоловік з ним грається. Він так до всіх. А на стадіоні, як випускаємо, то він і на чужих не кидається», - зазначає жінка.

Господарі кажуть, Біма взяли випадково. Переплутали його з псом Арні, який загубився. Але тепер не шкодують.

«Це була зима. Ввечері чоловіку показала статтю в інтернеті, що Біму шукають дім, він пів на одинадцяту завів машину і поїхав, бо ми до останнього думали, що це наш Арні. Але виявилось, що не наш, але хороший песик. Став господарем», - пригадує Юлія.

В сім’ї Мартинчуків кажуть, почули в свій бік багато критики, коли взяли пса. Хотіли навіть повернути його на вулицю. Але тепер переконались, що разом їм добре.
Найбільше пес грається з дітьми
Найбільше пес грається з дітьми

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую за статтю.
Відповісти
яйця відрізали за що дякувати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні