Біля луцької школи встановлюють світлофор

1
2
Біля луцької школи встановлюють світлофор
У Луцьку поблизу ЗОШ №3 встановили світлофор.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Ще декілька тижнів тому тут трапилась аварія: мікроавтобус збив десятирічного школяра, коли той зранку йшов до школи. Хоч хлопчик отримав лише незначні травми, питання про встановлення обмежувальних знаків підняли із новою силою. У департаменті ЖКГ пообіцяли вирішити ситуацію якомога швидше.

Планувалося, що перші роботи розпочнуть приблизно на початку листопада. Але помилились на місяць – бригада розпочала встановлення світлофору в перший день грудня.

Батьки учнів школи №3 вже неодноразово порушували питання про встановлення тут лежачого поліцейського, або світлофора, і навіть подавали петицію. І хоч вона набирала необхідну для розгляду кількість голосів, довгий час на неї не реагували.

Наразі роботи ще не завершенні, поки встановили лише стовп під регулювальний пристрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо там той світлофор, хтось пояснить? Це логічно, якби там відразу був міст, а так поруч за 200 метрів є ж світлофор. Необхідності переходити дорогу саме в тому місці абсолютно немає, адже всеодно потрібно йти до мосту, ну а якщо в інший бік, то перед кільцем є перехід, автомобілі по любому там пригальмовують. В когось логіка зовсім непрацює, та й 2 світлофори поруч, там в тому місці і так затори часті, і ще добавляться. Там не те що світлофор ставити, а той перехід взагалі варто забрати і зробити нормальний тротуар зі сторони школи. Є певна категорія водіїв, які напевно страждають дальтонізмом, і яким байдуже на який колір їхати, бо думають лише про себе і своє авто. А там рівна дорога, постійно всі ганяють, гальмують лише при повороті на Ковельську, і перед кільцем на Шевченка. Чи буде там світлофор, чи ні, ділянка буде дуже небезпечна, краще перевчити дітей ходити до того світлофору, що біля мосту, можливо збільшити інтервал паузи для перетину Набережної, так набагато буде логічніше і безпечніше для дітей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні