В українській школі жорстоко побили підлітка: його довелося оперувати

0
В українській школі жорстоко побили підлітка: його довелося оперувати
У Києві, у школі №81, однолітки жорстоко побили 13-річного учня – у нього серйозна травма яєчка та сильно набрякла нога. Хлопцю вже зробили операцію.

Пост про це написала матір учня у закритій групі Facebook "Лікарі та пацієнти Києва", передає ТСН.

Як розповіла жінка, її 13-річного сина сильно вдарили в пах. Операцію провели на десятий день після побиття, адже підліток спочатку замовчував те, що сталося у школі.

Мама хлопця випадково побачила, що його ліва нога стала у півтора рази більше за праву, а також було "дуже тверде в паху і яєчко теж збільшено".

"Вже прооперували, бо була гематома і водянка яєчка і розрив оболочки всередині яєчка. Проблема з ногою, з тієї сторони вона так і лишається сильно набряклою, хоча сказав син, що вже почав її відчувати", - розповіла матір дитини.

У коментарях до посту освітній омбудсмен Сергій Горбачов порадив матері підлітка подати письмові заяви до поліції та написати заяву до закладу освіти, де стався цей інцидент.

"Цю справу має розслідувати поліція, бо це не лише булінг, а й завдання тілесних ушкоджень, ступінь яких має встановити судово-медична експертиза", - написав Горбачов", - наголосив Горбачов.

У коментарях також пишуть, що дитину побили нібито через те, що одноліткам здалося, що хлопчик дивився мультик російською мовою.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні