«Перевізник не дозволяє возити за просто»: водій пояснив, чому висадив з маршрутки сина атовця

8
2
«Перевізник не дозволяє возити за просто»: водій пояснив, чому висадив з маршрутки сина атовця
Водій волинської маршрутки заявив, що перевізник не дозволяє возити за просто так дітей з багатодітних сімей.Так він пояснив, чому висадив сина загиблого атовця.

Про це пише Перший.

15-річного сина загиблого атовця Сергія Гулюка у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій.

Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Мовляв, "у мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити".

Сам водій Володимир Уєвич розповів, що хлопчик сів у маршрутку в Ковелі та пред’явив посвідчення дитини багатодітної сім’ї.

«А це категорія населення, яких вже не перевозять безплатно. Хтось там казав, що я висадив хлопця просто на дорозі. Ні, на наступній автостанції», – каже водій та називає себе заручником ситуації, адже перевізник не дозволяє возити за просто так дітей з багатодітних сімей. Також Володимир Уєвич спростовує інформацію, про те, що «шарпав» малолітнього пасажира, називає це наклепом ЗМІ.

Натомість активісти пропонують Депараменту інфраструктури ОДА під час тендеру надавати перевагу тим перевізникам, які гарантуватимуть безплатний проїзд атовцям та членам їх сімей.

Водночас директор Департаменту Іван Мирка каже, що неможливо такі речі прийняти на регіональному рівні, такі справи має вирішувати Кабмін, запевнив чиновник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пасажир мав дійсний квиток, то ж всі притензії водій нехай виставляє автовокзалу. таким перевізникам треба забирати маршрути назавжди.
Відповісти
Невигідно возити?!Продавай автобуси і згортай свій бізнес,чого за збитковий бізнес тримаєшся,а може не такий він і збитковий?!
Відповісти
"Водночас директор Департаменту Іван Мирка каже, що неможливо такі речі прийняти на регіональному рівні, такі справи має вирішувати Кабмін, запевнив чиновник." - це неправда, бо маршрут "Шацьк-Луцьк" є внутріобласним, а отже питання компенсації віднесено до обласної компетенції, а не Кабміну.
Відповісти
до Green купи маршрутки і вози всіх пльіговиків задарма.Побачу,як у тебе це вийде.Вони далеко не бідні їм держава платить гроші на дітей,яких понароджували,щоб ми їх утримували.Хай платять.А ці Мирки хай дадуть їм живі гроші ,тоді ми будемо возити.Нам ніхто пільгів не компенсує.То я відкрив маршрут,щоб возити пів-маршрутки пільговиків. О, ні.А машину ремонтувати за що, бензин купувати за що? Ви його вартість бачили?На воді їхати не будеш.
Відповісти
Касовий апарат в МАРШРУТКУ , штраф водію і пасажиру якщо зловлять без білету. І тоді розкажеш про збитковість.
Відповісти
А хтось скаже толком, який САМЕ закон звільняє родину і самих атовців від оплати проїзду? ну чи той закон, який було порушено у даному випадку... а то виходить стаття про те, як чуваки виправдовуються а пред'яви не чути... пахне Кафкою)) і тим шо ми всі лохи і живемо в беззаконні та якійсь нерозберисі... чо люди мають оце кіпішувати? хай це буде як часи: не надали пільгу, звернувся до поліції і копи пошуршали адмінстягнення... але ми лохи бо копам башляєм а самі всеодно свої проблеми мусим вирішувати...
Відповісти
ми лохи - міністрів і копів на шиях тримаєм, а порядок самі всеодно мусим наводити... срака і встид! охота когось відмутузити... чого при мені ніколи нікого не виганяють з маршрутки? камооон! де ви??
Відповісти
Свого часу мій чоловік був водієм маршрутки.Бізнес цей вигідний.Особливо дорога на Ківерці, Рожище, на села біля Луцька,звідки люди їздять на роботу до Луцька.Якби не вигідно було ним займатись, то чого так на тендер пруться? Задумайтесь і робіть висновки.І водії та їхні хазяїни, не кажіть, що не вигідно.Якщо для вас це так збидково, то дайте ще іншим заробити.Чогось за маршрут на ближні села біля Луцька тримаєтесь і не віддаєте нікому.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні