На заході України чоловік знайшов на своєму подвір’ї тіло 43-річного сусіда

0
На заході України чоловік знайшов на своєму подвір’ї тіло 43-річного сусіда
Житель Теребовлі, що на Тернопільщині, на подвір’ї виявив тіло сусіда. На померлому були численні тілесні ушкодження. Чоловік викликав поліцію і бригаду швидкої.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Що відомо про інцидент
Так, за інформацією правоохоронців, напередодні, 15 травня, чоловік разом із трьома знайомими прийшов до сусіда. Разом розпивали спиртні напої.

"У якийсь момент між чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Проте їх розборонили й вони всі продовжили випивати далі. Не пам'ятають, коли розійшлися. Вранці господар помешкання, вийшовши на вулицю, побачив біля будинку одного зі знайомих, який не подавав ознак життя. Лікарі, які приїхали на виклик, констатували смерть чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваного у вбивстві затримали: що йому загрожує
Поліцейські встановили і затримали підозрюваного у вбивстві. Йому оголосили підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що призвело до смерті (ч. 2 ст. 121 ККУ). Чоловікові загрожує від 7 до 10 років за ґратами.

Наразі триває слідство, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі подали клопотання про тримання під вартою.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні