У селі біля дороги знайшли тіло чоловіка

0
У селі біля дороги знайшли тіло чоловіка
Правоохоронці в Івано-Франківській області оперативно затримали 22-річного чоловіка, який забив до смерті 53-річного мешканця Ясінки.

Про це повідомили у поліції в Івано-Франківській області.

Що відомо про інцидент
Інцидент трапився напередодні, 16 травня. Лікар швидкої медичної допомоги сповістив поліцію про те, що поблизу проїзної частини дороги було виявлено тіло 53-річного мешканця Ясінки, П'ядицької територіальної громади. Видимих ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

"На місце одразу було скеровано слідчо-оперативну групу. Була призначена судово-медична експертиза, у результаті якої встановлено, що чоловік помер від внутрішньої крововтрати. Надалі співробітники Коломийського районного відділення поліції з’ясували, загиблий мав конфлікт з 22-річним жителем П'ядиків. Напередодні раніше не судимий молодик умисно завдав йому декілька ударів ногою та руками в область тулуба та голови. У результаті отриманих тілесних ушкоджень 53-річний чоловік упав на землю і через деякий час помер", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний зізнався у злочині
Зловмисник змісця події втік. Однак правоохоронці оперативно встановили його місце перебування і затримали. Чоловік зізнався у скоєному.

Йому оголосили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2.ст. 121 ККУ). Суд невдовзі обере запобіжний захід.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні