Росіяни у Харківській області розстріляли цивільних, жителів беруть у полон, - МВС

0
Росіяни у Харківській області розстріляли цивільних, жителів беруть у полон, - МВС
У північній частині Вовчанська, де йдуть активні бойові дії, російські військові беруть у полон цивільних мешканців. Також стало відомом про перші розстріли цивільних загарбниками.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише Ліга.Нет.

До сьогоднішнього дня на цій ділянці тривала евакуація – поліціянти не припиняли вивозити людей, попри загрози та під обстрілами, акцентував посадовець.

За оперативною інформацією, наразі російські окупанти, що намагалися закріпитися у місті, не дозволяли місцевим жителям евакуйовуватися – натомість людей почали викрадати та зганяти до підвалів, зазначив Клименко.

Також стало відомо про перші розстріли цивільних окупантами. Зокрема, один із мешканців Вовчанська намагався втекти пішки, відмовився виконувати команди загарбників – був убитий росіянами, повідомив міністр.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактами порушення правил і звичаїв війни.

Евакуаційні групи поліції продовжують працювати у Вовчанську попри інтенсивні бойові зіткнення й намагаються забезпечити подальшу евакуацію, підсумував Клименко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні