Полковник ЗСУ розповів, навіщо путін відкрив Харківський фронт

0
Полковник ЗСУ розповів, навіщо путін відкрив Харківський фронт
Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник зазначив, що ситуація на Харківщині є загрозливою, але не катастрофічною.

Про це він сказав в етері телеканалу Еспресо.

"В нашому медіапросторі розігнано стільки страху. На жаль, противник свого добився в цьому сенсі. Чому Харківщина, і чому саме зараз? По-перше, Путін не реалізував концепції до дня побєдобєсія вийти на адміністративні кордони Донеччини та Луганщини. Навіть для їхньої пропагандистської машини - це серйозна поразка. Їм потрібні хоч якісь успіхи", - пояснив Черник.

За словами військового експерта, триколор над нашим окупованим селом на Харківщині - це для росіян мало не Берлінська операція, вони усі акценти змістили туди.

"По-друге, Харків залишається великим воєнно-промисловим комплексом. Там працює величезна кількість того, що забезпечує нам оборону. Росіяни хотіли створити справжню гуманітарну кризу, щоб сотні тисяч харків'ян залишили Харків, щоб не було робочих рук. І найголовніший момент, в червні у Швейцарії починається Саміт миру. Путін робить усе можливе, щоб показати країнам глобального Півдня, що він щось може й в такий спосіб схиляти їх на свій бік. Тобто ситуація загрозлива, але не катастрофічна", - наголосив Черник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні