У поліції розповіли, чи штрафують луцьких перевізників і підприємців за роботу в «червоній» зоні

0
1
У поліції розповіли, чи штрафують луцьких перевізників і підприємців за роботу в «червоній» зоні
Сьогодні, 3 серпня, поліція не складає адміністративні протоколи у разі виявлення порушень карантину.

Про це Суспільному Волині розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Злісних порушників карантинних обмежень почнуть штрафувати завтра. Наразі з перевізниками та підприємцями, які попри заборону уряду сьогодні працюють правоохоронці проводять профілактичні бесіди.

Правоохоронці кажуть: напередодні патрульні та особовий склад поліції роздавали суб’єктам господарювання попередження про те, Державна комісія ТЕБ та НС віднесла Луцьк до "червоної" зони. У попередженнях, які роздавали, немає інформації, що суб’єкти господарювання притягуватимуться до адмінвідповідальності, говорить Ольга Бузулук.

Попередження, які правоохоронці розносили містом напередодні, опублікували на сторінці Департаменту муніципальної варти міста.

Зі слів Ольги Бузулук Нацполіція керується перш за все рішенням центральної влади: "Є рішення вищого органу, і напевно, ці рішення є важливішими, чинними і ми повинні їх дотримуватися. Ми повинні дотримуватися чинного законодавства".

Нагадаємо, сьогодні 3 серпня, під час позачергової сесії депутати Луцькради підтримали рішення не посилювати карантинні заходи в Луцьку та звернулися до поліції з проханням, утриматися від притягнення суб’єктів господарюванням до штрафів за порушення карантину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні