Для чого потрібне страхування для Шенгенської зони та де його оформити*

0

DMCUB5SBhope8hVCGO8g3TXQPfkUMJI73ARJJC9s0vocRZpQBSXqCP59aE759sDH_L5gHWJZbUhc2tkMRcCbh2Tl1qEhiXMGcgz_wKRmyQ8t8Teq3kYjEw6_KkS4pAFZF4iE8WRI8t2heFyHejzbihw

Наразі громадяни України мають можливість відвідувати країни Шенгенської зони без необхідності отримання спеціального дозволу від консульства – візи. Однак багато людей все ще продовжують оформлювати страхування для Шенгенської зони. Це зрозуміло, оскільки кожна подорож несе в собі певні ризики та небезпеки. А така угода дає змогу певним чином проконтролювати потенційні збитки та можливості щодо їх відшкодування. Дізнатися більше про послугу можна в страховій компанії «ПЗУ Україна» на її офіційному сайті: https://www.pzu.com.ua/individual/travel/visa_centres.html.

Основні особливості страхування подорожуючих в країни Шенгенської зони

На сьогодні Шенгенська зона включає 26 різноманітних країн. Більшість з них є членами Європейського Союзу, а інші підписали та ратифікували відповідні угоди. Маючи страхування під час подорожі в такі країни, Ви можете розраховувати на відшкодування, якщо з вами трапляться різноманітні непередбачувані ситуації. Це може бути відшкодування коштів, які застрахована особа самостійно витратила на отримання:

  • медичних послуг;
  • транспортних послуг;
  • на придбання речей першої необхідності та засобів особистої гігієни у випадку втрати або затримки багажу;
  • на оплату інших речей або послуг, що були передбачені страховим договором.

Вартість страхування для країн Шенгенської зони сьогодні залежить від багатьох факторів, на які обов’язково потрібно звернути увагу перед оформленням угоди. До них належать:

  • термін дії страхового поліса;
  • характер страхових випадків;
  • ціль поїздки;
  • мета призначення (країна перебування);
  • наявність і розмір франшизи;
  • кількість людей, які страхуються за договором тощо.

Особливості та переваги оформлення в СК «ПЗУ Україна»

Сьогодні дуже багато різноманітних компаній пропонують свої послуги з оформлення страхових полісів для українців. На цьому ринку перші позиції вже багато років займає ПрАТ СК «ПЗУ Україна», яка незмінно пропонує страхові продукти високого рівня якості для своїх клієнтів. Співпрацюючи з цією компанією, ви завжди можете розраховувати на низку різноманітних переваг:

  1. Гнучкість – можливість самостійно налаштувати умови договору.
  2. Прозорість – на сайті є спеціальний калькулятор, з яким ви попередньо зможете розрахувати вартість послуги.
  3. Якість – компанія пропонує для клієнтів високий рівень обслуговування. Унікальний сервіс «PZU Assistance» – лише частина продуктів, яка стане вам доступна.
  4. Інформованість – можливість постійного контакту через філії компанії або її офіційних представників у будь-якій країні.

Страхова компанія «ПЗУ Україна» – це саме той партнер, який допоможе вам почуватися значно впевненіше протягом всієї подорожі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні