До кордонів української області росіяни стягують ресурси

1
До кордонів української області росіяни стягують ресурси
На Сумському напрямку залишається загроза наступу російських військ.

Про це повідомив генерал Ігор Романенко, пише "Обозреватель".

"Залишається загроза розгортання бойових дій на Сумському напрямі. Але щоб досягти результатів і на східному фронті, захопити Донецьку та Луганську області в адміністративних кордонах і водночас вести бойові дії на Харківському та, можливо, на Сумському напрямку – на все це поки що не вистачає сил та засобів", - сказав він.

Водночас Романенко зазначив, що росіяни дуже серйозно займаються своїми ресурсами та резервами. На строкову службу заплановано призвати 150 тисяч. Для цього використовують різноманітні способи. Збільшують кількість контрактників.

"Загалом цього року вони планують додатково набрати 300-400 тисяч. Плюс вони відновлюють стару бронетехніку, а також випускають по 30 сучасних танків Т-90 на місяць. І таку можливість вони мають на найближчі кілька років", - додав він.

Що відомо про ситуацію в Сумській області

Прикордонні райони Сумської області давно є прифронтовою зоною. В останні тижні українське військове керівництво заговорило про Сумщину вже через можливий прямий наступ росіян – 560 км кордону області з Росією дають широкий простір для новоутвореного російського угруповання "Сєвєр".

Російські провоєнні пабліки та коментатори намагаються всіляко розганяти тему "наступу на Суми" (як це відбувається і з "наступом на Харків"). Пишуть, що Суми є "простішою ціллю", ніж Харків, і у випадку захоплення можуть відкривати подальші можливості для дій як у харківському напрямку, так і у напрямку Києва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
It's going to be end of mine day, but before ending I am reading this wonderful paragraph to improve my experience. https://Www.Waste-NDC.Pro/community/profile/tressa79906983/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні