Відомий український видавець мобілізувався до ЗСУ

0
Відомий український видавець мобілізувався до ЗСУ
Засновник видавництва "Лабораторія" та книжкового дистрибутора "Лібраріус" Антон Мартинов отримав повістку та мобілізувався до Збройних сил України.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Прийшла повістка – не піти мені було б дуже соромно перед собою і сином. Тепер моя дружина візьме на себе додаткове навантаження по бізнесу і з дітьми", – повідомив Мартинов.

За словами видавця, він уже пройшов медичну комісію і отримав необхідні для служби документи. "Незабаром очікується діджитал детокс у чоловічій компанії на природі”, - пожартував він.

Антон Мартинов зауважив, що цього року не відвідає Книжковий Арсенал та заплановані події з приводу виходу нових книжок.

“Пропущу Aspen Action Forum, в якому ми партнери цього року. Сорі, колеги, але я вже сам собі не належу", – додав видавець.

Раніше Антон Мартинов був співвласником і директором видавництва "Наш Формат", але в грудні 2019 року вийшов з проєкту через розбіжності в менеджменті зі своїм партнером Владом Кириченком. Після цього він заснував видавництво "Лабораторія" та компанію з дистрибуції книжок "Лібраріус". 2023 року видавництво видало 12 художніх книжок і 24 книжки нон-фікшн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні