Росіяни хочуть перетворити два українських міста на «сіру зону», - Майор ЗСУ

0
Росіяни хочуть перетворити два українських міста на «сіру зону», - Майор ЗСУ
Країна-терористка Росія хоче перетворити Суми та Харків на "сіру зону", тобто іншими словами "санітарну зону".

Таку думку висловив ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському, передає Еспресо.

За його припущеннями, окупанти хочуть сильно розтягнути українську лінію оборони, бо Сумщина - "це 560 км кордону з Російською Федерацією".

Однак у них може не вистачити такої кількості сил, тому що там зосереджено приблизно 30 000 російських вояк. І як вони хочуть їх розтягнути по всій лінії фронту, ще й до Харківщини дотягнути, бо це вже дійде до тисячі кілометрів? Не думаю, що вони будуть це робити", - зазначив Олексій Гетьман.

На його думку, для початку окупанти максимально зроблять, аби перебування у містах було складно, що вони зараз і роблять.

"Вже не біля кордону, трошечки вглиб, ближче до Харкова мали б бути побудовані фортифікації, про які казали наше військово-політичне керівництво, керівники відповідних цивільно-військових адміністрацій, тобто територій тих громад, де мала б проходити ця лінія оборони. Якщо вона побудована, то далі цієї лінії ворог навряд чи зможе просунутися, і якщо вона побудована правильно, як це має бути, - перша, друга, третя лінії оборони, які між собою пов'язані", - зауважив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні