Відомий український блогер потрапив ДТП

0
Відомий український блогер потрапив ДТП
Учасник шоу "МастерШеф" та блогер Влад Міцкевич, який заінтригував публіку інформацією про роман з Ольгою Поляковою, ошелешив новиною, що потрапив у ДТП, коли їхав на мотоциклі. Знаменитий чоловік серйозно травмувався.

Про це пише Апостроф.

На сторінці в Instagram він розказав про неприємну ситуацію та показав кадри з місця події. Міцкевич не стримувався в емоціях, розповідаючи про пригоду.

Влад пояснив, що очікував, що подібне може трапитися.

"Я знав, що так буде, був впевнений на 1000%! Єдине, думав, що набагато сильніше, в мене перелом ребер, струс мозку та багато ран, але жити буду 100%. Думаю, тиждень і повернусь до нормального життя. Дякую всім за підтримку", - написав Влад та продемонтрував свої рани.

Влад не розповів, що спровокувало аварію. Він уточнив, що отримав медичну допомогу, та додав, що мотоцикл пом’яло дуже суттєво, тому «лікування» залізного друга буде тривалим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні