На Волині перевізники не хочуть їздити у села

3
-4
На Волині перевізники не хочуть їздити у села
Перевізники Шацького району не хочуть їздити до сіл через погані дороги та неприбутковість.

Про це пише Район.Шацьк.

Перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух зазначив, працювала стара система, коли угоди з перевізниками укладалися в області, даючи «в нагрузку» до рентабельних маршрутів до районних центрів рейси до віддалених сіл районів.

Тепер забезпечення внутрішніх маршрутів покладено на районні адміністрації, і місцеві перевізники навіть не хочуть за це братися.

Не приваблює місцевих перевізників пропозиція компенсації вартості перевезення пільгових категорій людей або нерентабельності перевезень, бо не хочуть мати справи із бюджетом через паперову тяганину.

Проте, за словами першого заступника голови РДА, є деякі напрацювання в змінах розкладу та маршрутах, аби охопити перевезенням села, де з цим є найбільші проблеми.

В рішенні також було рекомендовано Шацькій ОТГ задля охоплення сіл пасажирськими перевезеннями передбачити у бюджеті кошти на закупівлю автотранспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не хочуть ііздити, то й не треба,що на них світ клином зійшовся.Нехай місцева влада забезпечує маршрут,при совку срізь заіізджали і кондуктор був, і всі були задоволені..
Відповісти
Так іди, купи автобус - подаруй місту, його обслуговуй, а пасажири нехай їздять безкоштовно.
Гроші, які могли піти твоїй сімї - підуть на лигарів.
Відповісти
Нехай беруть дозволи у місцевих і їздять до Луцька альтернативні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні