В Польщі перевізники знову заблокують пункт пропуску на кордоні з Україною

1
В Польщі перевізники знову заблокують пункт пропуску на кордоні з Україною
Після того, як польські фермери розблокували контрольно-пропускний пункт "Медика-Шегині", що на кордоні з Україною, про відновлення блокади заявили перевізники. Згодом вони отримали відмову від місцевої влади щодо проведення акції протесту.

Про це повідомив власник логістичної компанії "Rafał Mekler Transport" Рафал Меклер, пише Суспільне.

"З Медики пішли фермери, до Медики повертаються перевізники", – написав він у Facebook й оприлюднив копію повідомлення про акцію, де видно печатку гміни в Медиці про відмову проведення протесту.
У документі йдеться, що протести мали б розпочатися 15 січня о девʼятій ранку і тривали б цілодобово до 15 березня. Вимоги блокувальників залишалися незмінними.

Протестувальники мають право оскаржити рішення місцевої влади в окружному суді. Суд має розглянути справу протягом 24 годин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ ТАКА ПАРТНЕРСЬКА ПІДТРИМКА
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні