«Лічильники тут ні до чого», - посадовець про відключення газу у селі під Луцьком

2
0
«Лічильники тут ні до чого», - посадовець про відключення газу у селі під Луцьком
Газопостачання у селі Забороль, що в Луцькому районі, почали відновлювати.

Про це розповів керівник Луцького відділення ПАТ «Волиньгаз» Руслан Сахарчук.

Нагадаємо, раніше мешканець Забороля повідомив, що у селі цілу вулицю відключили від газу.

За словами Руслана Сахарчука, газовики заздалегідь надіслали попередження про відключення блакитного палива у районну адміністрацію і сільському голові Забороля. Окрім того, населення поінформували за допомогою оголошень.

«Це підготовка до опалювального періоду. Лічильники тут ні до чого. Проводиться весь комплекс робіт: перевірка підземних і наземних газопроводів, лічильників, газових приладів. Для того, аби це все провести, потрібно відключити газопостачання. Лічильники також перевіряють для того, щоб знати, чи ніхто не краде газ», - розповів він.

Керівник Луцького відділення ПАТ «Волиньгаз» наголосив, що газопостачання відключили не на тиждень, хоча за законом мають на це право, а з середи, 4 жовтня, і вже почали його відновлення:

«Учора-позавчора ми працювали над нюансами, а вже сьогодні почали відновлення».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За яким Законом має право відключати на тиждень,нехай зацитує цей Закон і не морочить людям голову,бо вже забрехались до краю.
Відповісти
Повністю підтримую коментар "мешканця"!
Дуже хотілося б щоб пан Сахарчук не кидав слова на вітер, а сказав конкретно який саме закон дозволяє на тиждень відключати газопостачання для цілої вулиці (ну крім аварійних ситуацій). Чи може в договорі є такий пункт?
Скажу відразу - ні закони ні договір не дозволяють такого робити! Іншими словами п. Сахарчук таки нагло брешуть.
Також неправдою є те що проводилась перевірка газових приладів. Чи може пан Сахачук мені заперечити? Звісно ні. Як і не зможе назвати жодного користувача з вулиці Приозерної в якого дійсно перевіряли газові прилади. Тільки познімали лічильники.
А найбільше сподобалось, що "Керівник Луцького відділення ПАТ «Волиньгаз» НАГОЛОСИВ, що газопостачання відключили не на тиждень". Так, декільком абонентав встановили ліічильники вже 6 жовтня, а більшість мешканців нашої вулиці якраз тиждень і просиділи без газу. Причому взагалі з незрозумілих причин. Ну поясніть мені чому мій лічильник, який був перевірений ще 6 жовтня і до якого не було жодних зауважень, був встановлений тільки 12 жовтня.
От просто дуже хочеться почути чітку й аргументовану відповідь Руслана Сахарчука.
.
P.S. Дуже дякуємо журналістам "ВОЛИНЬ24" за підтримку і сприяння у вирішенні даного питання.
З повагою,
Олександр.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні