У селі під Луцьком ціла вулиця залишилась без газу

0
-3
У селі під Луцьком ціла вулиця залишилась без газу
У селі Забороль, що у Луцькому районі, цілу вулицю відключили від газу.

Про це Волинь24 розповів місцевий мешканець Олександр.

Зі слів чоловіка, вранці 4 жовтня на вулицю Приозерну приїхали газовики. Вони зняли лічильники з кожного будинку і відключили газопостачання. Пояснили, що хочуть перевірити лічильники і поки цього не зроблять, газу не буде.

«Я чув раніше, що так само було в селі Милушин. Там теж зняли лічильники і відключили газ на два тижні. Нам теж стільки чекати? Це ж осінь, холод, а нас залишили без газу без будь-якого попередження», - наголошує селянин.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині два села сидять без газу

Він переконаний – газовики повинні були поставити тимчасові лічильники або ж дозволити користуватись газом без них на час перевірки, мовляв зовсім залишати людей без блакитного палива не мали права.

«А ще газовики кажуть, що наші лічильники якось неправильно працюють, мовляв вони не враховують багато газу, хоча вони їх самі ж перевіряли рік тому. Я підозрюю, що нам скажуть купувати нові лічильники і то – конкретної фірми. Впевнений, що на цьому хтось хоче нажитись», - наголошує Олександр.

До слова, на цій вулиці – близько сотні приватних будинків, більшість мешканців яких користуються газом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні