--> На Волині два села сидять без газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині два села сидять без газу

2
1
На Волині два села сидять без газу
Жителі села Милуші та Милушин Луцького району уже четвертий день не мають у домівках газу.

У четвер 14 вересня компанія «Волиньгаз» без попередження зняла газові лічильники споживачів і забрала їх на повірку, - повідомляє видання «Волинська правда».

Мешканка села Милуші Неоніла Головацька каже, що «Волиньгаз» відключив вулицю Хутірську від газопостачання в зв’язку з профілактичними роботами. За інформацією газовиків, у Луцькому районі є значні втрати газу.

«У нас не було ні скарг, ні зауваження щодо подачі та оплати газу, чому вони відключили – не зрозуміло», – бідкається пані Неоніла.

Таку ж роботу газовики провели і у селі Милушин.

«Вони сказали, що повинні зняти практично усі лічильники у споживачів і повірити їх. Але справа в тім, що у деяких лічильники уже повірені, а термін їх дії 8 років. Бувало й таке, що вони знімають лічильник і кажуть людям, що він несправний, відразу ж пропонуючи купити новий», – розповідає місцева жителька.

Обурені мешканці сіл неодноразово телефонували на гарячу лінію «Волиньгазу», проте конкретної відповідь, коли у них з’явиться блакитне паливо так і не отримали. У селах ходять чутки, що газу не буде аж до 22 вересня.

У коментарі прес-секретаря «Волиньгазу» Оксани Швець зазначається: «Зараз активна підготовка до опалювального періоду. Відключено не все село. Після проведення відповідного комплексу робіт газопостачання фахівці відновлять».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що там Милуші? Потерплять! Нехай в Боратині лічильники перевірять і "підготують" село до опалювального періоду так на місяці зо два, щоб газовий "король" трохи приземлився і подбав про людей нарешті.
Відповісти
А "значні втрати газу" у Луцькому районі через те, що самі ж газовики ходять по людях і пропонують за окрему плату "скрутити" газ бажаючим, а потім гарненько запломбувати усе назад.
То для чого ці цирки влаштовувати з перевірками лічильників, якщо там і так усе білими нитками шито???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні