Ремонт ковельського дому культури «влетів» в 3 мільйони гривень

0
-3
Ремонт ковельського дому культури «влетів» в 3 мільйони гривень
У Ковелі завершують капітальний ремонт народного дому “Просвіта”.

Загальна вартість ремонту – 3 мільйони гривень, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Після капремонту інтер’єр зміниться докорінно — від стелі до підлоги. В залі змонтують нові крісла, на сцені — декорації.

«Більше сорока років не робився капітальний ремонт. Звісно, косметичні ремонти кабінетів робилися, але оновлення самого приміщення – це була давня мрія як ковельчан, так і працівників народного дому “Просвіта”. За сприяння міського голови врешті це питання піднялося, і зараз ми – вже на фінішній прямій», – повідомляє завідувач відділу культури виконкому міської ради Вікторія Савлук.

Окрім актового залу, відремонтують і фойє закладу. Замість старої дерев’яної підлоги кладуть керамічну плитку. Оновлюють стінові панелі та вхідні двері. Замінять електропроводку та змонтують натяжну стелю.

Паралельно з капітальним ремонтом народного дому “Просвіта” у Ковелі будують і нову літню естраду в міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні