Розпочали ремонт дороги сполученням Ковель – Воля Любитівська. ФОТО

0
1
Розпочали ремонт дороги сполученням Ковель – Воля Любитівська. ФОТО
Ремонтно-будівельний сезон цьогоріч розпочали на одній із найважливіших транспортних артерій – міжнародній автомобільній дорозі М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), що є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85.

Про це інформує ІА "Волинські новини" з посиланням на Службу автомобільних доріг у Волинській області.

«Упродовж 2016-2019 років ввели в експлуатацію 32,6 км відремонтованого автошляху М-19 у межах Волинської області, у 2020 році оновили ще 42,4 км, з них 28 км введено в експлуатацію», – зазначають у Службі.

Наразі роботи стартували на ділянці Ковель – Воля Любитівська. Ремонтні роботи на цьому об’єкті капітального ремонту, протяжністю майже 11 км, розпочались у минулому році. Тоді влаштували два нижні шари дорожнього одягу на ділянці понад 7 км та нанесли тимчасову розмітку.

«Сьогодні приступили до фрезерування старого дорожнього покриття на відрізку від с.Колодяжне в сторону Ковеля. Водночас виконуються роботи з влаштування узбіч.

Підрядник – ТОВ «ПБС».

Інспекційний контроль за ходом робіт здійснюється представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, технічний нагляд забезпечується незалежним підприємством ТОВ «ЄВРО ТЕХ ЕКСПЕРТ БУД»», – йдеться у дописі.

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту на ділянці автошляху М-19 між населеними пунктами Ковель – Воля Любитівська частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні