Полковник ЗСУ розповів про небезпечну ситуацію на фронті

1
Полковник ЗСУ розповів про небезпечну ситуацію на фронті
Російські окупанти здійснили просування в районі Очеретиного в Донецькій області. Подальший наступ ворога на цьому напрямку фронту може бути небезпечнішим за окупацію Авдіївки.

Про це в ефірі 24 каналу заявив військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ у відставці Роман Світан.

За його словами, основна загроза полягає в тому, що окупанти рухаються вздовж залізничної колії, що веде з Авдіївки. Експерт зазначає, що таким чином росіяни можуть намагатися обійти Карлівське та Курахівське угруповання. Саме тому дуже важливо зупинити це просування, і така можливість є.

"Саме Очеретине є панівною висотою. У цьому районі є можливість відрізати це вклинення росіян. Вона з'явиться після того, як надійде хоча б перша партія американської допомоги", – сказав полковник запасу ЗСУ.

Росіяни сформували дивізію з 4 бригад в районі Очеретиного - Бердичі з метою просування з Очеретиного на Карлівку.

На думку Світана, у Пентагоні розуміють необхідність якомога швидше надати допомогу Україні. Він підкреслив, що партія військової допомоги вже підготовлена десь у Європі і може бути в Україні на лінії фронту буквально за добу після проголосування в Сенаті та підписанням президентом наказу.

"Ми отримаємо достатню кількість боєприпасів, щоб відрізати ці дуже небезпечні вклинення. Рух на Очеретине, певно, небезпечніше ніж свого часу втрата Авдіївки", – зауважив полковник запасу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
blogporno.cc
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні