Приватбанк подарував Володимир-Волинському мобільний УЗД-апарат

0
-2
Приватбанк подарував Володимир-Волинському мобільний УЗД-апарат
Мешканці Володимира-Волинського зможуть обстежуватися на новому мобільному УЗД-апараті завдяки благодійному фонду ПриватБанку. 8 вересня нове обладнання передали місцевому ТМО.

Завдяки фонду «Допомагати просто» та клієнтам ПриватБанку, котрі переказували кошти на благодійність, Володимир-Волинський отримав подарунок ціною більш ніж 320 тисяч гривень. Це – діагностична система новітнього зразка Q5, яка використовується при гінекологічних, кардіологічних, урологічних обстеженнях. Тепер пацієнти зможуть отримувати допомогу значно швидше і зручніше, адже апарат мобільний - за потреби його зможуть привезти відразу в палату до хворого.

«Хочу подякувати керівництву ПриватБанку за таку хорошу спільну роботу з оснащення нашого лікувального закладу новітньою технікою. Виникла нагальна потреба в наданні медичної допомоги та діагностиці важких хворих, адже наші ультразвукові апарати стаціонарні, ми не маємо можливості рухати їх. А ви врахували наші побажання в повному об’ємі та допомогли ще більш ретельно лікувати пацієнтів», - зазначає головний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук.

«Цей подарунок – заслуга клієнтів ПриватБанку. Жертвуючи посильні суми коштів, вони дарують здоров’я, а деколи й життя мільйонам українців. А те, що ви задоволені результатом, надихає до подальшої співпраці», - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Нагадаємо, що минулого місяця допомогу сумою майже 200 тисяч гривень вже отримала Нововолинська міська клінічна лікарня. Тоді фонд «Допомагати просто» подарував медзакладу аналізатор електролітів та річний комплект реагентів до нього.

«Нашим завданням було – донести нашим клієнтам, що кожен із нас може бути благодійником. І нам це вдалося! За останні чотири місяці наш фонд надав допомогу на суму понад 20 мільйонів гривень. Надзвичайно радію, коли те, що ти робиш, є корисним для людей, для нашої громади. Запрошую всіх долучатись до добрих справ!» - додає Юрій Войтенко.

Варто зазначити, що подібна ініціатива не є одноразовою – у ПриватБанку планують і далі допомагати медицині області.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні