Нововолинська лікарня отримала нове обладнання від ПриватБанку

0
-2
Нововолинська лікарня отримала нове обладнання від ПриватБанку
Клієнти Приватбанку зібрали майже 200 тисяч на нове обладнання для Нововолиської клінічної лікарні. 16 серпня устаткування передали на місце призначення.

Завдяки старанням користувачів ПриватБанку, які через банкомати, термінали та інтернет-банк Приват24 жертвували свої кошти до фонду «Допомагати просто», Нововолинська міська клінічна лікарня отримала аналізатор електролітів та річний комплект реагентів до нього.

Апарат визначає кількість окремих елементів в крові, завдяки яким можна визначити тип захворювання. Особливо потрібним обладнання буде для важкохворих – не маючи відповідної точності показників, лікування значно ускладнюється.



«Такий маленький апарат – а стільки користі! ПриватБанк – приклад для всіх інших установ у напрямку допомоги закупівлі медичного обладнання, яке не завжди можуть самотужки закупити медичні заклади», - усміхається Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

Подяку небайдужим висловив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко:

«Хочу подякувати всім клієнтам банку, які робили благодійні внески. Ви були настільки активними, що по всій Україні за останні чотири місці ми вручили обладнання на 20 мільйонів гривень!»

Юрій Войтенко
Юрій Войтенко


Загалом із фонду ПриватБанку «Допомагати просто» виділять більше мільйона на потреби медичних закладів Волині.

«Я керуюся принципом справедливості – тепло і увагу, які зосереджені в цьому проекті ми хочемо розподілити на всю Волинь. Почали із Нововолинська. Наступна частина благодійної допомоги – інкубатор для новонароджених малят вартістю 300 тисяч гривень для цієї ж лікарні. Після цього - сусідній Володимир-Волинський та Волинська обласна дитяча лікарня», - розповідає Юрій Войтенко.

Варто зазначити, що подібна ініціативна не є одноразовою – у ПриватБанку планують і далі допомагати медицині області.



Віктор Сапожніков
Віктор Сапожніков



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні