“Лучеськ Півмарафон“ збере більше тисячі учасників з усієї України

0
-1
“Лучеськ Півмарафон“ збере більше тисячі учасників з усієї України
У Луцьку пройде масштабне спортивне свято - ЛУЧЕСЬК ПІВМАРАФОН 2017, організований спортивним клубом “Лучеськ” та компанією “Дмитрук”. На забіг з’їдуться спортсмени з усієї України.

Про це йшлося 10 серпня під час прес-конференції організаторів.
Півмарафон пройде в Луцьку уже вдруге. Торік у забігу взяли участь сотні спортсменів.

“Така спортивна подія – то не тільки популяризація спорту і здорового способу життя. Це ще й добра справа для розвитку туризму і культури, промоції нашого міста. Тож цього року ми вирішили, що півмарафон триватиме цілих два дні – аби гості краще відчули наше місто, його атмосферу, його дух”, - розповідає керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський.



Одне з нововведень півмарафону – пропозиції для бізнесу. “Компанії, які прагнуть поліпшити корпоративний дух, зробити свою команду дружнішою, мають знижку на участь у півмарафоні. Умова знижки – команда мусить налічувати більше 10 учасників. Вже є компанії, які подали заявки на 20, а то й 30 учасників», - повідомив Тарас Скорупський.

Загалом же у півмарафоні зареєструвалися 450 учасників. Спортсмени прибудуть з Києва, Львова, Рівного та інших областей. Прогнозують, що у забігу візьме участь близько 1200 осіб.

У рамках ЛУЧЕСЬК ПІВМАРАФОНУ відбудуться велоперегони, змагання зі спортивного орієнтування, забіг на 5, 10, 21 кілометрів та дитячі старти.

Найяскравішим моментом стане «кольоровий забіг» із фарбами холі навколо замку Любарта. Також Замкову площу перетворять на одну із локацій заходу. Після чого учасники зможуть безкоштовно відвідати «Фестиваль пива та м’яса».

Переможці забігу (нагадаємо, його протяжність – 21 км) отримають п’ять тисяч гривень (перше місце) і чотири – за друге місце.

Переможці менших дистанцій отримають спортивний інвентар та сувеніри.
Теги: дмитрук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні