--> Лучан запрошують на масштабний забіг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан запрошують на масштабний забіг

0
2
Лучан запрошують на масштабний забіг
Під час святкування Дня народження Луцька відбудеться масштабне дійство – третій щорічний Dmytruk Luchesk Half Marathon.

9 вересня з 8:00 ранку у місті пройдуть спортивні змагання.

Як розповідають організатори, що дуже знаковим є те, що подія відбуватиметься під час святкування дня міста, адже ще більша кількість лучан та гостей зможуть взяти участь у забігові.

До Луцька завітаю закордонні представники та гості з міст-побратимів.



«Святкування розпочнеться зі спортивної частини, а саме з півмарафону. Гості матимуть змогу побачити, що наше місто є активним, спортивним та нестандартним. З досвіду двох попередніх років ми значно раніше розпочали підготовку до заходу», - розповідає директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик.



За словами бренд-менеджера компанії «Дмитрук» Тараса Скорупського, цьогоріч марафон перейменували на Dmytruk Luchesk Half Marathon адже компанія є генеральним спонсором та організатором. Також представники бренду організовують тренування для усіх бажаючих взяти участь у марафоні. Чоловік запевняє, що відсоток лучан, які почали займатись спортом значно збільшився.

«Ми несемо відповідальність за те, що організовуємо. Також, приємно, що нас підтримує міська рада. Цьогоріч існують особливі умови при реєстрації: учасники з особливими потребами беруть участь безкоштовно, для воїнів АТО знижка 50%, командні учасники отримують знижку 15%».

Зауважимо, що вартість участь у заході вартує 350 гривень. У суму входять брендовані футболки та номер. Кожен учасник, який фінішує, отримає медаль. Термін реєстрації завершується 8 вересня. Задля проходження дистанції 21 кілометр обов’язково потрібна медична довідка.

Також організовують і традиційний забіг для дітей дистанцією 100, 500 та 1000 метрів. Реєстрація відбувається безпосередньо у день марафону. Участь – безкоштовна.




Представник спортивного клубу «Лучеськ» Олександр Оришко запевняє, що марафон проведуть на найвищому рівні.

«На території працюватимуть медичні служби та встановлять охолоджувачі. На проходження дистанції 5, 10 та 21 кілометр дається три години часу. Очікуємо близько тисячі спортсменів на події. Вже на сьогоднішній день є багато зареєстрованих не лише з Луцька, а й зі Львова та Києва».

Додамо, що 9 вересня з 8:00 ранку та до 14:00 центральні вулиці міста будуть перекриті. Організатори запрошують усіх лучан завітати на спортивне свято та долучитися до збігу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні