В Україні з’явилися СПРАВЖНІ KABANOSY*

3
1
В Україні з’явилися СПРАВЖНІ KABANOSY*
Нині на нашому ринку багато різноманітної продукції, яку, в силу певних характеристик можна називати кабаносами. Це напівкопчені, сирокопчені, сиров’ялені ковбаски, інші м’ясні вироби. Проте, це не є снекові продукти і для їх зберігання потрібен спеціальний температурний режим. Справжні кабаноси – це продукти з точним дотриманням рецептури, ідеально тонкі та сухі. Саме такі СПРАВЖНІ KABANOSY почала виготовляти компанія «Дмитрук».



На прес-конференції, що відбулась 29 травня в Луцьку, керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський розповів про причини зупинки виробництва у 2018 році, про те, як змінилась їхня продукція тепер та про плани на майбутнє.



«Було призупинено всі виробничі потужності та виготовлення основного продукту. Також ми заморозили відносини з усіма партнерами. В результаті чого компанія зіткнулась з великою кількістю труднощів. І споживачі і партнери були розчаровані, не розуміли причини і говорили, що від нас такого ніхто не очікував.

У вересні-жовтні минулого року керівництвом компанії було прийнято рішення про виробництво нового продукту. Але, зважаючи на відгуки, ми все ж залишили виробництво традиційного продукту і паралельно запустили виробництво нового. Тож тепер компанія є виробником як традиційних м'ясо-ковбасних виробів – ТМ М’ясний хутір і ТМ Дмитрук-Гриль, так і нового бренду Kabanosy, - говорить Тарас Скорупський.




Нині зусилля компанії зосереджені на втіленні в життя нової ідеї. Виробництво справжніх кабаносів стало новинкою на ринку м’ясної та снекової продукції одночасно.

СПРАВЖНІ KABANOSY виробляються з чотирма смаками – Original (свинина), Delicate (курятина), Cheese (курятина+сир), Chili (свинина+перець чілі). Продукт ідеально тонкий, а для оболонки використовуються альгінати – екстракти натуральних бурих водоростей, які дають можливість сформувати виріб такої товщини. Також завдяки максимальному м’ясовмісту, KABANOSY не потребують жодних додатків, таких як фосфати, глютен, глютамат, тощо.



«Ми говоримо про нову технологію, що дає можливість робити надм’ясний продукт за умови особливого висушування. Це дозволяє нам у 100 грам продукту вмістити 185 грам м’яса. Тобто, якщо ми беремо 220 грамів сирого м’яса, то отримуємо з нього 115-120 грамів кабаносів, звідси і це ототожнення. У продукті майже відсутня волога, що також дає можливість зберігати його тривалий час (до 60 діб) поза холодильною вітриною. Тому ми і відмежовуємо кабаноси від м’ясоковбасних виробів, бо їм не потрібний холод. Вони добре зберігаються при звичайних температурних умовах» - наголосив керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук».



Перед собою компанія ставить дуже амбітні цілі, що, за словами Тараса Скорупського, не обмежуються кількома роками.

«Ми знаємо ким ми хочемо бути і де ми хочемо бути. Виробляти продукт, який дасть компанії змогу масштабуватися. А з огляду на тривалий термін зберігання, ми маємо хороші можливості для розширення торгівлі на ринках за межами своєї країни, наприклад – у Європі. Основною ж нашою метою є формування нової категорії на ринку України з назвою KABANOSY. Бо це дійсно новий продукт, який не можна віднести ні до ковбасних виробів, ні до чіпсів. До того ж вони смачні, поживні і їх можна їсти будь-де».



Також на прес-конференції повідомлялося, що в компанії є попередні напрацювання, щодо постачання своєї продукції на ринки Європейського Союзу.



«Компанія закінчує сертифікаційні процедури. На черзі отримання сертифікатів виробництва за вимогами системи HACCP (система управління критичними точками на виробництві) та IFS. Після їх отримання ми зможемо вийти на територію Євросоюзу, а це, орієнтовно – четвертий квартал 2018 року.

Конкурентів в Україні по такому виробництву в нас немає, але ми думаємо, що вони швидко з’являться і будемо раді від того. Значить наша компанія започаткувала справу, яка користується попитом», - підсумував Тарас Скорупський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З перцем чілі смачні, а діти люблять з курятиною.
Відповісти
з сиром - не дуже
Відповісти
Сьогодні вперше куштували ці кабаноси, дуже смачні, головне не копчені,склад сподобався , практично все натуральне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні