Власника голландського банку сперми підозрюють у батьківстві 60 дітей

1
-3
Власника голландського банку сперми підозрюють у батьківстві 60 дітей
Суд у Нідерландах підтримав запит 23 сімей, які вимагали перевірити ДНК померлого власника банку сперми, якого підозрюють у підміні донорської сперми на свою в десятках випадків.

Ян Карбаат підозрюється в тому, що він став батьком близько 60 дітей, - пише Кореспондент.НЕТ.

У квітні власник клініки Bidjorp Medical Centre під Роттердамом помер у віці 89 років.

Тести ДНК проводитимуться на основі предметів, які слідчі мають намір вилучити з дому Карбаата. Адвокат сім'ї доктора стверджує, що в людей, які звернулися до суду, не було підстав для подання позову.

Сам Ян Карбаат називав себе "піонером в області штучного запліднення". Його клініка була закрита в 2009 році після появи інформації про те, що він підробляв дані аналізів і донорські описи, а також перевищував допустимий ліміт із співвідношення числа донорів та дітей.

На одному із судових слухань адвокат 23 сімей відзначав, що в одного із його клієнтів були карі очі, тоді як у його передбачуваного донора були блакитні, а інший його підзахисний був зовні схожий на доктора Карбаата.

Як повідомляє кореспондент Бі-бі-сі Анна Холліган, зразки ДНК зберігатимуться в запечатаному вигляді до тих пір, поки представники сімей не приведуть переконливих доказів того, що доктор є їх біологічним батьком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що помер,міг би стати "батьком героєм"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні