ПриватБанк без пояснень розриває договори з українцями: у чому причина

0
ПриватБанк без пояснень розриває договори з українцями: у чому причина
ПриватБанк за своєю ініціативою зупинив виконання договору з ФОПом клієнта без можливості переказу коштів. Банк пояснив, що всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки. В "Приваті" вказали, що мають дотримуватися правил фінансового моніторингу, а клієнту все ж надали можливість перерахування коштів на інший банківський рахунок.

Про це ПриватБанк повідомив у відповідь на скаргу клієнта на спеціалізованому форумі "Мінфін".

"Банк з власної ініціативи припинив ділові стосунки з ФОП без будь-якого пояснення чи будь-якого запиту щодо підтвердження операцій ", – йдеться у повідомленні.

Клієнтка, як і багато інших користувачів, звернулася до служби підтримки "Приват24" з проблемою блокування банківського рахунку, без можливості переказати кошти до іншого банку. "Банк відмовився вказати призначення платежу згідно з моєю заявою і блокує кошти з посиланням на статтю 15 Закону, а інші банки також відмовляються їх приймати. Як отримати власні кошти, які залишилися заблокованими",– поскаржилась клієнтка.

Згідно з повідомленням банку, ФОПу було запропоновано переказати залишок коштів на рахунок в іншому банку. Така процедура можлива лише після пред'явлення необхідних документів та заяви про перерахування.

Як перерахувати кошти із заблокованого рахунку
При розірванні ділових відношень ПриватБанк надає можливість переказу залишків до іншого банку. Для перерахування коштів на рахунках необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:

- реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
- документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
- документи, що посвідчують особу;
- документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
- заяву про перерахування залишків коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні