Як ефективно писати електронні листи: 5 секретів від професіоналів

0
-2
Як ефективно писати електронні листи: 5 секретів від професіоналів
Щодня на електронні скриньки приходять десятки, а то й сотні листів. Щодня тисячі людей і компаній намагаються через е-мейл знайти нових клієнтів чи поширити важливу інформацію. Як пробитися через цю інформаційну стіну? Як донести до адресата свою інформацію?

Днями у Луцьку організація Volyn Marketing Hub організувала лекцію маркетолога Олександра Рися, який ділився секретами роботи з електронною поштою. Серед іншого він порадив:

Чітко і лаконічно формулюйте тему листа

Якщо лист стосується сезонного розпродажу в магазині жіночого одягу, його темою буде «Сезонний розпродаж у магазині «Х». Конкретно сформульована тема допоможе швидко знайти потрібний для споживача лист.

Посилайте лист вчасно

Вірогідність того, що ваш лист не проігнорують, значно зросте, якщо відішлете його вранці або у першій половині дня. Здебільшого пошту перевіряють на роботі. Листи, котрі були відправлені увечері та вночі, ризикують залишитись непрочитаними.

Не шкодуйте гіперпосилань і кнопок

«Посиланнями лист не зіпсуєш», - каже Олександр Рись. Гіперпосилання і кнопки швидкого доступу забезпечують найбільш зручний перехід від перегляду певного повідомлення до сайту з детальнішою інформацією. Наприклад – від перегляду товару до його покупки.

Подавайте дані у вигляді цифр і обіцяйте

Заголовки на зразок «Нас уже понад 4 тисячі» або «Знижка 30% на кожен другий товар» на підсвідомому рівні викликають довіру в отримувачів листа і, відповідно, підвищують довіру до того, хто відправляв лист.

Експериментуйте

Бажано вдало і особливо тоді, коли адресат втратив інтерес. Повідомлення на зразок «Минуло вже декілька місяців, відколи Ви востаннє заходили на свій профіль. Ми сумуємо » багатьох не залишить байдужим.

Довідково:


Volyn Marketing Hub – організація, яка знайомить усіх охочих з можливостями сучасного маркетингу. Чергова зустріч відбулася 11 травня. Організатори "Volyn Marketing Hub" – компанія "Модерн-Експо" та агентство інтернет-маркетингу Artefact.St. Партнером чергового заходу виступила компанія "Тигрес", на базі якого і відбулася зустріч.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні