«Email-маркетинг для бізнесу»: про що говоритимуть на новій тусовці Volyn Marketing Hub

3
-5
«Email-маркетинг для бізнесу»: про що говоритимуть на новій тусовці Volyn Marketing Hub
У Луцьку відбудеться четверта зустріч «Volyn Marketing Hub» - організації, яка знайомить усіх охочих з можливостями сучасного маркетингу.

На зустрічі 11 травня виступить досвідчений український маркетолог Олександр Рись. Тема зустрічі - «Email-маркетинг для бізнесу», - повідомили організатори.

«Наша чергова зустріч однозначно буде корисна усім, хто цікавиться маркетингом. А це – не лише маркетологи, а й власники бізнесу. Еmail-маркетинг - дуже ефективний інструмент і для інтернет-магазинів, і для інших сфер бізнесу», - розповів співорганізатор зустрічі, директор агентства інтернет-маркетингу Artefact.St Андрій Сірук.

Він додає:

«Скажу з досвіду: інколи навіть досвідчені маркетологи не знають про величезні можливості еmail-маркетингу. Комусь комунікація з клієнтами через email видається чимось несучасним, таким, що «відживає». Насправді ж з допомогою цього інструменту значно підняти рівень продаж середньостатистичного інтерент-магазину. Як? Приходьте – почуєте».

Організатори «Volyn Marketing Hub» - компанія «Модерн-Експо» та агентство інтернет-маркетингуArtefact.St. Окрім цього, партнером нової зустрічі виступає потужний український виробник іграшок і товарів для дітей – компанія «Тигрес» .

Зустріч відбудеться в офісі «Тигресу» (с Липини, вул. Перемоги,25).

Компанія забезпечить учасників усім необхідним, організує доїзд учасників і навіть проведе цікаву екскурсію на власне виробництво.

Доїхати до місця проведення заходу можна буде транспортом, який організує компанія «Тигрес». Автобус, який їде на «Volyn Marketing Hub» о 16:15 відправляється від ЗАГСу (реєстрація учасників починається о 16:30). Назад до Луцька автобус вирушить о 20:45.




Довідково:

Олександр Рись – маркетолог сервісу розсилок SendPulse. З 2008 по 2012 роки працював радіо-копірайтером (більше 1000 рекламних текстів і програм для провідних радіостанцій України – Хіт-ФМ, Люкс ФМ, Шансон, Наше радіо тощо). З 2012 по 2013 роки – аналітик в маркетинговому агенстві "FreshStudio" (маркетингові стратегії для компаній України, РФ, РБ, Казахстану).

З 2013 – евангеліст email-маркетингу, маркетолог сервісу розсилок SendPulse, автор навчальних занять та курсів по email маркетингу. Виступав с доповідями на спеціалізованих конференціях та курсах: iForum, Marketing Revolution, iCamp, MailCon, EmailConf, MailingDay, WebPromoExperts (викладач), Нетологія (викладач), BeFirst Marketing School (викладач)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
буде розказувати як спам розсилати?
Відповісти
Эра инфобизнесменов))))
Відповісти
ну да, зараз почне "я вас навчую як впихнуть невпіхуємоє" з наваром 500%...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні