Мережу зворушило відео, на якому дитина обіймає стенд із загиблим батьком

0
Мережу зворушило відео, на якому дитина обіймає стенд із загиблим батьком
У Мережі з'явилося зворушливе відео, як маленька дівчинка біжить до стенда зі світлиною загиблого на війні батька. На запитання "де тато?", дитина шукає сонечко.

Відео опублікувала дружина загиблого військовослужбовця Володимира Петрука Марія у своєму Іnstagram, пише ТСН.

Обіймаючи портрет загиблого захисника, дівчинка каже, що грається з татком.

"До цього неможливо звикнути. Ви помітили, що коли я запитала, де тато, Златка відразу почала шукати сонечко? А як вона його обіймає та цілує. Казала, що він грається з нею і питала, чому тато так довго йде до неї. А я просто розридалась. Господи, ну де взяти сил витримати таке", – йдеться у допису дружини загиблого захисника.

Як пише "Вільне радіо", військовослужбовець Володимир Петрук з Вараша служив у Нацгвардії. Від початку повномасштабного вторгнення, охороняв стратегічний об’єкт на Рівненщині. Військовий загинув під час мінування підступів до цього об’єкта. Одна з мін здетонувала, забравши життя Володимира та ще одного військового.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні