Відома українська акторка різко висловилася про подругу, яка підтримала рф

0
Відома українська акторка різко висловилася про подругу, яка підтримала рф
Відома українська акторка Олеся Жураківська різко розкритикувала колишню подругу, акторку Ірину Горбачову.

Про це пише ТСН.

Так, за словами знаменитості, вона тривалий час товаришувала зі своєю колегою. Однак після початку повномасштабного вторгнення й підтримки нею Росії Олеся повністю розчарувалася в Горбачовій і припинила будь-які зв'язки з пропагандисткою:

"Для мене це був удар, коли я почула, що людина, яку я вважала своїм другом, каже, що "загалом, я не засуджую". Мене просто паралізувало мене в той момент. Але такий зараз час… Треба розривати зв’язки, не озираючись назад. Треба, щоб повітря свіжого було більше, звільняти простір для творчості. На місце цих людей прийдуть ті люди, у яких не було можливості зробити крок, тому що вигрібалося все, щоб заплатити їм гонорари", - розповіла Олеся в програмі Аліни Доротюк.

Зазначимо, акторка Ірина Горбачова народилася і до 9 років мешкала у Маріуполі. Згодом переїхала до РФ, де живе у Москві і вважається російською акторкою. Тривалий час після початку повномасштабного вторгнення Горбачова не висловлювала своєї позиції, а війну називала "ситуацією, що відбувається". Втім, зрештою вона почала з'являтися на пропагандистських світських заходах і наразі продовжує заробляти криваві рублі в країні-агресорці. До того ж акторка визнала, що вона велика патріотка, "частина своєї країни" і її місце в Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні