У НАТО зробили тривожну заяву

1
У НАТО зробили тривожну заяву
НАТО потребує військової трансформації, а Захід повинен підготуватися до "епохи воєн".

Із такою заявою виступив голова Військового комітету альянсу голландський адмірал Роб Бауер, відкриваючи дводенну зустріч глав оборонних відомств у Брюсселі, пише ТСН.

Він зазначив, що в минулому уряди та компанії НАТО жили в епоху, коли все було в достатку, передбачувано, контрольовано та зосереджено на ефективності. Однак зараз наближається зовсім інша епоха, коли все може статися у будь-який час, включаючи початок війни.

"Вони (політики - ред.) повинні налаштувати своє мислення на епоху, в якій все може статися в будь-який час, епоху, в якій ми повинні очікувати несподіваного, епоху, в якій нам потрібно зосередитися на ефективності, щоб бути повністю ефективним", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми вас ще коли попереджали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні