Генерал-майор запасу назвав країни, на які може напасти рф

0
Генерал-майор запасу назвав країни, на які може напасти рф
Генерал-майор запасу, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун вважає, що країни пострадянського простору можуть зіткнутися з найбільшими загрозами російського вторгнення. Зокрема, загроза нависла над Казахстаном, а в короткостроковій перспективі - над Грузією та Вірменією.

Про це пише Главред.

"Частина Грузії вже окупована, а всередині держави дедалі більше піднімають голову проросійські сили. На території Вірменії перебувають російські війська: там можливий сценарій, коли проросійська опозиція звернеться по допомогу до бази РФ, яка захопить державні органи і здійснить переворот. Окремий випадок - це Молдова, яку зараз серйозно прикриває Україна", - сказав Ягун.

Також, на його думку, у майбутньому є загроза для Казахстану. На російському телебаченні вже зараз говорять про те, що цієї країни начебто б не існувало, мовляв, її було штучно створено.

"Риторика така сама, яка раніше була про Україну - мовляв, немає такої нації, як казахи, вони всі "русскіе, малороси", якісь незрозумілі племена, які туди-сюди ходили, а "русскіе" їх об'єднали. Пропагандисти в РФ, як справжні фашисти, вже заперечують і існування узбецької та азербайджанської націй", - сказав генерал-майор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні