Росіяни два дні тому розпочали масований наступ на двох напрямках

3
Росіяни два дні тому розпочали масований наступ на двох напрямках
Два дні тому ворог розпочав масовані наступальні дії за підтримки бронетехніки на Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський у вівторок, 12 грудня у своєму Telegram.

За його словами, ворог активно застосовує авіацію та керовані авіабомби — за дві доби — 19 авіаударів.

«Навала триває. Наші воїни стійко тримають оборону», — додав він.

За його словами, вчора було відбито 42 атаки противника східніше Новобахмутівки, південніше Сєверного та Тоненького і в районах Авдіївки, Первомайського та Невельського.

Позавчора на Авдіївському напрямку відбито 49 атак і знищено 11 російських танків та 15 інших бронемашин.

Тарнавський розповів, що поблизу Авдіївки окупанти намагаються йти вперед як на півночі, так і на півдні.

Активний ворог і в районах Мар'їнки, Красногорівки та Новомихайлівки, де минулої доби силами оборони України відбито 14 атак.

За словами командувача, позавчора на Запорізькому напрямку сили оборони відбили три атаки противника південніше Новодарівки та західніше Новопокровки. А вчора ворог тричі атакував північніше Приютного та західніше Новопокровки.

Водночас, на Мелітопольському напрямку українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці.

Загальні втрати ворога минулої доби склали 430 осіб.

Знищено сім одиниць військової техніки. Зокрема, три танки, дві ББМ та одиницю спеціальної техніки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Разом нас багато кримінально-крадущій пенсії зе-банді Нас Не Подолати!!! зе-бандитам-крадіям з клоуном зеленським тюрми!!!
Відповісти
трикратного зе-крадія наших пенсій то не позбулися!!! ЩОБ ТИ ЗДОХ жидячий зеленський-клоун СМЕРДЯЧИЙ Вдавившись Краденими В Нас Пенсіями!!!! за які шиші лікуватися з обкраденними пенсіями коли триває геноцид жидобанди зе-клоуна над нами пенсіонерами???
Відповісти
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні