Росіяни можуть піти у наступ на ще одному напрямку фронту

0
Росіяни можуть піти у наступ на ще одному напрямку фронту
Російські окупанти зараз найбільше тиснуть на Куп'янськ, Мар’їнку, Кліщіївку та Андріївку. Але загарбники можуть почати наступ на ще одному напрямку – біля Вугледара у Донецькій області.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що найбільший тиск армії країни-агресорки Росії відчувається в районі Бахмута, у напрямку Кліщіївки та Андріївки. За його словами, окупанти зараз переважно намагаються відбити саме Кліщіївку.

"Також вони намагаються тиснути на Куп'янськ, але це у них така хвороба ще з минулого літа, коли у них провалився наступ на Лимано-Куп'янській вісі. Мар’їнка – це також для них така вже психологічна травма, вони ніяк не можуть її забути", – зазначив Коваленко.

Проте, за його словами, загарбники можуть почати наступати на ще одному напрямку. Вони можуть повернутися до наступальних дій біля Вугледара, каже експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні