Стало відомо, яке українське місто хоче знищити рф

0
Стало відомо, яке українське місто хоче знищити рф
Росіяни планують збільшувати напрямки для атак на Авдіївку. Для того, щоб знищити місто, вони використовують керовані авіабомби.

Про це редакції 24 Каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор і полковник ЗСУ в запасі - Роман Світан.

За словами експерта, росіяни почали наступати на Авдіївку через село Спартак Донецької області. Однак окупантам важко пройти з півдня. Для того, щоб знищити місто, ворожа армія буде збільшувати кількість напрямків для атак з півдня і південного заходу. Наприклад, з Опитного і Водяного. На даний момент ці напрямки у росіян не в роботі, вся справа в тому, що у них недостатньо сил і засобів для того, щоб повноцінно оточити Авдіївку. Кількості сил і засобів, які вони зібрали на даний момент, вистачить тыльки на північ, схід і південь. Ці напрямки, на думку експерта, зараз будуть основними.

Також розгорнути широкомасштабні наступальні операції на півночі окупантам не дають укріпрайони, які створені в цьому місці ще з 2014 року, крім іншого під вогнем ЗСУ знаходиться промзона, тому вона вважається сірою. У спробах увійти в район, куди дістає українська артилерія, солдати армії-агресора втрачають по 500-600 солдатів щодня.

Роман Світан додав, що росіяни не можуть масштабно просуватися і тому поміняли тактику на малі групи від 10 до 30 окупантів. Однак і це не допомогло. бо ворожу техніку розбила українська артилерія.

Укріпрайон серйозно підготовлений до будь-якого виду атаки. Росіяни це прекрасно розуміють. Одне з основних завдань у них - це знищити Авдіївку за допомогою керованих авіабомб. Вони їх скидають в Єнакієве і далі йдуть в планувальному режимі,- підсумував військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні