Ворог намагається прорвати оборону ЗСУ на двох напрямках

0
Ворог намагається прорвати оборону ЗСУ на двох напрямках
Протягом доби противник завдав 15 авіаційних ударів, а також здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню

Триває двісті дев’яноста доба російського широкомасштабного вторгнення. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 10 грудня інформує Генеральний штаб Збройних сил України.

Протягом доби противник завдав 15 авіаційних ударів, а також здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Уночі ворог завдав ударів імовірно іранськими ударними БпЛА «Шахед-136» по об’єктах енергетичної інфраструктури в Одеській та Миколаївській областях. 10 з 15 БпЛА вдалося перехопити.

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України зберігається і надалі.

Республіка Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію Російської Федерації проти України, надає інфраструктуру для підготовки підрозділів противника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні