Генштаб попередив українців про небезпеку

0
Генштаб попередив українців про небезпеку
Російські терористи продовжують бити ракетами та з артилерії по українських містах і селах. Намагаються знищити критичну інфраструктуру.

Протягом доби противник завдав 10 ракетних та 29 авіаційних ударів. Здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це вранці 18 лютого повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Загроза подальших російських ракетних ударів залишається дуже високою по всій території України.

"На Сіверському та Слобожанському напрямках обстрілів зазнали райони населених пунктів Колос Чернігівської області, Мефедівка, Бачівськ, Есмань, Харківка, Заруцьке, Кіндратівка, Юнаківка, Запсілля, Майське та Мезенівка Сумської області. А також Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Стрілеча, Красне, Борисівка, Веселе, Стариця, Красне Перше на Харківщині", ‒ йдеться у повідомленні.

На Куп'янському та Лиманському напрямках росіяни обстріляли понад 15 населених пунктів. Зокрема, Гряниківку, Кучерівку, Крохмальне і Берестове Харківської області. Вдарили також по Першотравневому, Невському, Червонопопівці, Кремінній на Луганщині та Кузьминому, Спірному і Роздолівці Донецької області.

На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів. Зокрема, Роздолівка, Залізнянське, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках артилерійські обстріли зафіксовано у районах 20 населених пунктів. Серед них ‒ Авдіївка, Водяне, Веселе, Первомайське, Красногорівка, Мар'їнка, Богоявленка, Велика Новосілка, Золота Нива, Вугледар та Нескучне Донецької області.

На Запорізькому напрямку під ворожим вогнем були райони 25 населених пунктів. Росіяни обстріляли Малинівку, Гуляйполе, Залізничне, Білогір'я, Малу Токмачку, Новоданилівку, Оріхів, Новоандріївку, Малі Щербаки, Степове, Кам'янське та Придніпровське Запорізької області.

На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждав Херсон. А також райони понад 25 населених пунктів, включаючи Михайлівку, Новоолександрівку, Гаврилівку, Зміївку, Веселе, Козацьке, Іванівку, Токарівку, Микільське, Садове та Антонівку Херсонської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні