ЗСУ спалили Москву

0
ЗСУ спалили Москву
У Запорізькій області воїни ЗСУ знищили новітній російський комплекс радіоелектронної боротьби «Москва-1» вартістю $57 мільйонів.

Про це повідомили в телеграм-каналі Управління стратегічних комунікацій.

За даними СтратКому, ворожий комплекс РЕБ вдалося знищити у Василівці, що в Запорізькій області.

«Ми ще нічого не починали. У Василівці Запорізької області ЗСУ знищили новітню російську РЕБ “Москва-1” вартістю $57 млн», – йдеться в повідомленні.

Про «Москва-1»

Це комплекс радіоелектронної боротьби, створений концерном Радіоелектронні технології (КРЕТ) держкорпорації Ростех. Система сканує повітряний простір і, виявивши оснащену радіоелементами техніку супротивника, передає отримані дані засобам радіоелектронної боротьби ППО та ВПС для нейтралізації цілей. На відміну від звичайних радарів “Москва-1” працює в режимі пасивної радіолокації – вловлює власне випромінювання цілі, при цьому залишаючись невидимою для противника. Комплекс може виявляти і снаряди супротивника.

Ця станція пасивної радіолокації може бачити випромінювання літаків та крилатих ракет за 400 км, визначати його тип та ступінь загрози. Складається з модуля розвідки 1Л265Э (одна машина) та пункту управління станціями перешкод станції радіолокації повітряного базування 1Л266 / 1Л266Э (дві машини). Всі системи монтуються на три машини КамАЗ (КАМАЗ-6350 с кузовами-фургонами К1.6350). Станція може забезпечити повний круговий огляд. На управлінні «Москви-1» одночасно можуть бути дев’ять комплексів РЕБ і ППО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні