--> Генерал ЗСУ розповів, чи захопить Україна москву | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Генерал ЗСУ розповів, чи захопить Україна москву

2
Генерал ЗСУ розповів, чи захопить Україна москву
Російське окупаційне військо більше ніколи не зможе повернутись у визволений Херсон. А Сили оборони України скоро звільнять всю територію України, включно з Кримом.

Про це розповів генерал Збройних Сил України Дмитро Марченко, який завадив російським окупантам захопити під свій контроль Миколаївську область на початку російсько-української війни, пише The Page.

Втеча окупантів з Херсону, за його словами, стала результатом довгої та копіткої роботи українських захисників, що тривала не один місяць. В ході звільнення лівобережжя Дніпра зазнало поранень та загинуло чимало українських військовослужбовців.

«Немає шансів, що вони (росіяни – The Page) повернуться. Ми цього не дозволимо. Другого шансу у них не буде», — наголосив Марченко.

Він додав, що далі Сили оборони рухатимуться «тільки вперед», доки повністю не звільнять всю Україну та додав, що на Москву ЗСУ не йтиме.

«Ми не збираємося брати Москву. Нам не потрібна Москва. Хай живуть там у своєму смітті», — зазначив генерал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але мордор має припинити існування в такому стані , бо буде ''пуляти'' ракетами зі своєї території!
Відповісти
ЗСУ ПІДУТЬ НА МОСКВУ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні